Irányítsd Te az életedben lévő változásokat!

Ft

+

Ajándékozza ezt a terméket

Úgy érzi, ez a termék tökéletes egy barát vagy egy szeretett személy számára? Ajándékkártyát vásárolhat ehhez a termékhez!

Tudatosság.
Egyszerűen. Érthetően. Elérhetően.

Szeretettel köszöntelek, örülök, hogy itt vagy!

Bodor Eszter vagyok a Tiszta Tudatosság módszer alapítója. Már gyerekkoromban ráleltem a segítői hivatásomra és 19 éves koromtól vagyok tudatosan ezen az úton.

Mindig izgalmas és lelkesítő számomra, hogy meg tudom mutatni mindenkinek, aki valamilyen formában hozzám fordul segítségért, útmutatásért, hogy van joga, lehetősége és képessége azt az életet élni, amire igazán szívből vágyik.
Kapcsolatok, család, munka, pénz – minden életterületen élhetsz boldogságban, elégedettségben és tapasztalhatsz meg sikereket.

Az önszeretet, a bizalom és a vonzás törvénye a három legerősebb, legfontosabb téma, aminek ismerete és tudatos használata lehetővé teszi, hogy pontosan azt az életet éld, amit szívből szeretnél és olyanok legyenek a kapcsolataid, a munkád, az anyagi helyzeted, minden életterületed, amiben tényleg boldog vagy.

Az alábbi három előadás, amely élő Facebook eseményen került rögzítésre,
az Önszeretet,
az Önbizalom, ősbizalom
és a Vonzás törvénye témákba ad betekintést és nyújt támogatást.

Rövidek, lényegre törőek és szándékom szerint azonnali változásokat indítanak el, ha partner vagy ebben.

Habár határozott céllal töltöttem fel ebben a sorrendben a videókat, mint alap építőköveket, bármelyikkel kezdhetsz, válaszd azt, amelyik a leginkább hív. Mindegyik végén találsz egy rövid meditációt is, hogy rögtön a gyakorlatba is kipróbálhasd a hallottakat és

elkezdhesd Tiszta Tudatossággal élni az életed.

Köszönöm a bizalmadat.
Szeretettel,
Eszter

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a(z) “Irányítsd Te az életedben lévő változásokat!”-ról

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük